kolmapäev, oktoober 16, 2024

Hispaania keele lainel...

 ... olen hetkel. 😉😋

Hea tõlk google tõlkis "olen Tiia" hispaania keelde "olen tädi", kui kontrollisin üle eesti keelde taas. 

Oi, mul oli lõbus!!!. 😂😂😂

teisipäev, oktoober 15, 2024

Joonistasin...

 Joonistasin.

Erilist joonistust, Lihtne. Sügava mõttega. Mitme tähenduslik. Hästi minulik.  Minu jaoks. 

Seda joonistust eii näe siin nii peagi... Ükskord näete seda niikuinii. Õigel hetkel õiges kohas. 😋😊😊😉

Arvata võite, kuid mina arvan, et vastust teavad praegu paar inimest, mis joonistus on 😀 

Joonistades avastasin, et minu oma lause "Õnn on olla õnnelik" kõlab tagurpidi lugedes sama hästi, kui esipidi lugedes. 

Seega, mul oli mõnus õhtupoolik. Nelja vildika värviga. 
Kõik seesmised pinged , mis on olnud paari nädala jooksul sulandusid  kuhugi kaugele... Usun, et see töö saab olema see, mis tuletab mulle meelde, et mina olengi number üks vähemasti iseendale... Julge Looja... 💖

esmaspäev, oktoober 14, 2024

Õnneks on aega

 Sai mängitud. Üle mitme aja kaarte. Hoopis erilisi tutvumismängu kaarte.  Seltskonna ajaviide. Iseendasse süvenemine. Kuulamine. 

Meid oli vähe. Kaks naist. Ja üks Kass Bongo, kes kuulas kõrvad kikkis mu sülles, kes on mu lemmikloom... Noo, ei ole loll kassihärra!

Mina ise kohtusin jälle ka iseendaga. Arvan küll, et endas pole nagu miskit avastada, kuid oh sa üllatus ... 

Kaardid tegi Anu Int, kes toetab nendega ka vähifondi. Mu meelest saab "Õnneks on aega" kaarte osta Anult.  


Elus on miljoneid hetki, mida me kohe ei märkagi, et nad  on ja mööduvad jättes jälgi... Ühed jätavad jälgi vähem, teised rohkem... 

Kui keegi oleks 36 aastat tagasi öelnud, et üksainus hetk ja üks uksekell muudab kogu elukulgu mul... siis oleksin sel hetkel naernud... 

Nüüd saan aga naeratada, et see hetk tõukas mind usutavasti õigele teeraja otsale, et jõuda siia kohta, kus olen hetkel. 

See on suureks õnneks, et avastada end erilise naisena... Ja ikka veel ja rohkem iseend avastada edasi. Kohtuda igal hetkel naisega, kes  üllatab iseendki ikka  ja jälle. 

Tolle ammuse hetke ja tänase praeguse hetke vahele on jäänud rõõme ja muresid, pisaraid ja naere, raskust ja kergust...  Õnn on kogeda vägevat ja uskumatult imelist elu, mida mõnikord ma isegi nagu ei suuda uskuda...

Nüüd usun, et tulevad uued ja uued hetked üllatavad mind möödudes kõige rohkem, kui võtan nende andud võimalusi vastu... arutlemata, mis saab järgmisel hetkel...  
See ongi elu võlu, et ette üllatusi ja imesid ei tea eales ette, kuigi nagu plaanin ja võtan tavalisi asju endastmõistetavalt. Mõtlemata, et just see möödunud hetk võib muuta elukulgu imeliselt...   

laupäev, oktoober 12, 2024

Ühte tegevus tegin täna esmakordselt

Õhtul sattusin koristamishoogu, on ju laupäev. See ei olnud mul esimene kord, seda olen teinud miljon ja üks korda. Pole kokku lugenud. Arvan, et nii palju on ehk ikka!

Aga esimest korda IAT ajaloos tegin mina täna töövestluse videokõne kaudu! Õnnestus. Ja väga meeldiv oli.
Facebooki kommentaaride all on küll, et mul ei ole oma elukohta tööpakkumises märgitud, aga osaliselt on see teadlikult nii tehtud. Kes soovib, see leiab mind natuke googeldades üles. Ja kui mul oleks kohe asukoht tööpakkumises, siis mul jääks vist nii mõnigi lahe inimene kohtamata... Täna kohtusin video teel hästi huvitava abistaja kandidaadiga 😉
Minu tänane kogemus ütleb, et töövestlusi võib edaspidi videokõnega ei teha. Kuigi see ei peaks saama igapäevaseks. 
Nüüd ma lähen õhtale 😛


reede, oktoober 11, 2024

Lihtsalt olin...

... iseendale olemas. Üle mitme aja. Sain teha mõnsa puhkepäeva. 
V-spaas... Mul oli vaja ka eelmise aasta jõulu päkapikku kinkekaart ära kasutada. Varsti jälle  imeline päkapikkude aeg. Ehk mõni päkapikk toob jälle aastaks ajaks emotsioone!
Ma eile isegi täitsa ujusin! Ma püsisin vee peal täiesti ise. Leidsime sellise nagu tagurpidi päästevesti, mis oli küll laste oma, aga sobis mulle ideaalselt, tundsin end sellega hästi turvaliselt. 

Kõige parem oli ikkagi mõned minutid istuda üksinda saunas ja mõelda oma elu üle järele. Kuigi olin ka mamma ja tädi Tiia, see tähendab, et me käisime 3 väikese neiuga ja 4 tundi möödusid nagu 4 lühikest hetke.

Vahel on väga hea kõik muu jama ära unustada ning lihtsalt ollagi iseendas kohal ja tunda ennast tõeliselt lahedalt nagu jumalanna. 







pühapäev, oktoober 06, 2024

Üks rõõm kaob, teine tuleb

Täna oli natuke kurvavõitu hommikupoolik, kuna Tallinnas jäi ära rõõmu tegemine heategevuskontserdiga Paivillas... 

Kindlasti meie poolest lauluõpetaja Germán'i 
 laulutööasjus puudumise tõttu ei oleks meie poolt tegemata jäänud, sest hea õpetaja tahaks näha, et nende õpilased saavad ilma temata hakkama ja särada. Kuid ma ei peatuks rohkem sellel.
Siis tuli mul soov ja meeletu ja hea energia, et teha endale ja ka võib-olla teistele uus rõõm ja üllatus! Panin ennast uhkelt riidesse ja tegin meigi ning hakkasin kodukontserti tegema! Mul oli isegi publikut, isiklik abistaja Mirjam ja Kass Bongo! 😍
Mina tundsin ennast väga hästi! 
"Unustuse jõel" oleks olnud täna see laul, mis ma oleks tahtnud täna kontserdil laulda. Aga ma ikkagi laulsin! Mind ei takista keegi! 😎 Jah, ma tean et professionaalseks lauljaks ma ei saa, kuid seda ma ei ole tahtnudki, sest kes või mis on professionaal... ? Mina olen iseenda täht! 💖




Ja veel ma olen väga-väga tänulik ikkagi Germán'ile, kes on ikkagi minu hääldusega vaeva näinud! Ma kuulasin omaenda laulu ja ma sain ise ka aru, et mu hääldus on palju selgemaks ja paremaks läinud! Ja iseendale olen ka tänulik, et ma kõigele vaatamata julgen  viitsin teha midagi sellist, mis on tegelikult mõistusevastane! 😀 Ja klaveril oli täna Elina Vassiljeva, keda ei ole küll videos näha. 

Homme on uus hea päev, uued plaanid, uued väljakutsed.

Elada on äge!!! 💖

laupäev, oktoober 05, 2024

Ei teegi rõõmu koos homme

Paivillas 6. oktoobril toimuma pidanud heategevuskontsert jääb ära. 

Minu suureks kurvastuseks saime täna hommikul teada, et Paivilla loobub homme koostööst. 

Kes jõudis juba pileti ära osta, saab piletiraha tagasi!

Hea uudis on see, et tulevad uued ja ägedamad kontserdid kusagil mujal. Aga nendest juba edaspidi, kui on õige aeg. Ja teeme ikkagi koos rõõmu! 😉

reede, oktoober 04, 2024

Luhamaa päev

Koju jõudes avastasin, et miljoni naise rolli parim osa on õhtul koju jõuda, riided vahetada, juuksed lahti raputada...

    Tunda end natunatuke väsinuna, kuid õnnelikuna. 

Hingelämmüs sai taasord väga omamoodi näitus.
Maal Hüpe ehk delfiinid jätsin sedapuhku koju. Pole ka  olnud sobivat kohta seal.
Tähelepanu sai Naine. Selle üle on mul hea meel.

Avamisel oli isegi rahvas, Mind hoiatati juba eelmine aasta, et neil väike küla, vähe rahvas... Aga ei, vahel pole suuremates kohtadeski nii paljugi inimesi avamistel, kui täna Luhamaal.

Võib olla väikeses kohtades käib vähem külalisi. Viitsidakse kohale tulla. 

Mul oli rõõm taas kohtuda Annega. Temal külaskäigu ajal eelmisel suvel s o 2023 suvel tuligi mul mõte teha seal külatares näitus. Annega kohtusime ühes meistriklassis. Hästi põnev eellugu Luhamaa näitusele. 

Kass Bongo kardab Nansyt , Ma käisin täna Nansyga. Ta oli hommikul siin, tegi mind ilusaks. Bongo kükitas voodi all. Koju jõudes sama. Kihutas voodi alla. Et jumala eest Nansy ei viiks teda kliiniku... Kunagi olid nad suurimad sõbrad. 

Näituse pilte ja veel juttu homme. 

neljapäev, oktoober 03, 2024

Teeme koos rõõmu 💖🙂


German Gholami ja ta tulevased laulutähed, ning klaveril Elina Vassiljeva koostöös MTÜ TM Loovuse ja Paivillaga  pühendavad heategevuskontserdi MUUSIKA GALA  erivajadustega inimeste ka kõige väiksemategi salasoovide elluviimiseks  ja toetuseks. Me oleme kõik erilised ja meid ühendab armastus muusika, mis väljendab mõistmist üksteiste vastu. 

Usume, et tuleb armsalt meeldejääv muusikaline õhtu mõnusas ja hubases Paivillas (Laine 5, Tallinn)

Piletid müügil Piletilevis ja tund enne algust kohapeal.

https://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/muusika-gala-444182/


teisipäev, oktoober 01, 2024