esmaspäev, september 02, 2024

Tutipidu

Tutipidu peetud! Kes ütles, et tutipidu peab olema kevadeti kooli lõpus pubekate ja noorte värk?!! Lõppude oleme ka meie kõik tutipeol need igavesed noored! Nii mõnelgi meist oli kooli ajal jäänud tutipidu olemata... Minu oli 8. klassi lõpus Sillaotsa koolis. Mul oli kaks patsi suure valge lehviga, ja  muidugi meie ajal oli koolivorm ruuduline seelik ja valge pluus. Kahjuks mul endal ei ole sellest alles ühtegi pilti... 
Ja nagu ma tean, öeldi minu kohta, et ma olin üle kooli tüdruk, mida on mul endal pagana raske uskuda... 😀

Tutipeo eesmärgiks oli tähistada MTÜ TM Loovuse 18-aasta sünnipäeva. Meenutasime ja unistasime pisut ja olime ka praeguses hetkes.

Aga eilne pidu jumala tore, et ta oli spontaanne, vähe planeeritud ja lõppeesmärk oli ikkagi rõõm ja rahulolu ja tänu! Jalutasime Tartu vanalinnas, maalisime laste kombel suu abil kõrrega ja mullidega Tartu Lastekunstikooli töötoas! Ja siis saime kokku ühe kassipoja ja tema lõbusa omanikuga, kes oli natuke švipsis... Vaatasime korraks Tartu linnapead. Kohtasime Limpat ja poseerisime temaga. Siis läksime Tako'sse, kus meid teenindas väga super tore ja asjalik noormees, kes sai minust hästi aru. Nagu lapsed ikka ei või alkoholi juua, aga veeklaasiga sai ka kokku lüüa! Me olime väga korralikud tutipeolised!
Mirjam oli tõeline ilus kena koolilaps! 
Minu tarkusepäev oli eile minu jaoks hommikust peale ikka tõeline tarkusepäev 💖





Kommentaare ei ole: