esmaspäev, juuli 01, 2024

Minu KULDVÕTMEKENE ehk IAT 25

 Terve päev on olnud rõõmus ja tegus. Nagu kõik need 25 aastat, mil  olen elanud täisväärtusliku elu isikliku abistaja abiga. 
Minu parimates aastates on naljakas öelda iseseisvalt elu, sest iseseisev olen olnd juba sünnist saadik... Õppinud samm - sammult olema parim versioon iseendast. 

Tuhat tänu kõikidele 119 isiklikele abistajatele, kes on olnud selle aja jooksul justkui Kuldvõtmekene, millega keerada uksed- aknad lahti, ka ägedamaid asjad. Vahel on olnud vaja hulljjulgust, sest  ma ole n ise hulljulge. 
Aitäh kunagisele Mäksa ja praegusele Kastre vallalde.

Ma ei hakka siin raha ja tunde kokku arvutama. Pole oluline. See kõik ei loe... ega anna  miskit juurde... Tähtis on see, et elu on olnud loonud tuhandeid hetki nii mulle kui teilegi, arvan.

Veel sel suvel , ehk veel juulis, tuleb pisipidu. Andke juba teada, kes soovib osaleda ja teha miski hullu üheskoos. Mis päev kõige sobivam - siis saan peo kuupäeva paiga. Jne. 
  
Võite südame järgi teha kingituse  MTÜ TM Loovus a/a-le  EE637700771009530444 LHV-s  15. juunini. Selgitus Kuldvõtmekene ehk IAT 25
Annan teada, kui kingitus tuleb ja mida teeme.

Hommikul tõi Nansy mulle uutmoodi disainitud ratastooli. Enam mul pole kollast, on roosa - lilla - must kuldne ... Väga väga ilus ja kihvt. Maailmas ainus. Nagu mindki,
Nansy on tõeline talent. Nüüd ka disainib ka ratastoole. Teine ratastool ootab ka uut väljanägemst...

  

Kommentaare ei ole: